Omdat uit ook een beetje als thuis moet voelen

Voel je thuis, voel je welkom.. bij B&B ‘Uit & Thuis’

 

Je bent er even heerlijk tussenuit, maar een verblijf bij Bed & Breakfast "Uit & Thuis" zal voelen als "thuis". Je deelt het stijlvolle appartement niet met vreemden. Het is kleinschalig, persoonlijk, gastvrij en gemoedelijk.

In 2017 realiseerden we, na een fikse verbouwing van onze schuur, het appartement dat van alle gemakken en comfort is voorzien.
Met het oog op duurzaamheid maakten we van bouwmaterialen o.a. een kast en ruime eettafel. Ander oud gebruikt hout veranderde in een badkamermeubel en het werkblad van de keuken. Tijdens uw verblijf in ons appartement zult u verrast staan van meerdere elementen die wij, met zorg, tijd en aandacht, stijlvol hebben hergebruikt. Uiteraard beschikt u ook over een deel van onze ruime tuin.

Bij "Uit & Thuis" logeer je op een steenworp afstand van de Efteling en het prachtige Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen; de bed & breakfast is gevestigd in het hart van het gemoedelijke Brabantse dorp Kaatsheuvel.

‘Uit & Thuis’ is een heerlijke, gemoedelijke plek voor een romantisch verblijf met z’n tweetjes, een weekend of weekje weg met het gezin en/of lieve vrienden en biedt ook een praktisch thuis voor wie voor zaken in het mooie Brabant verblijft. Voel je thuis… voel je welkom… bij "Uit & Thuis"!

Hartelijke groet,

Chrisly Brekelmans, gastvrouw ‘Uit & Thuis‘